19 травня (п’ятниця) AgriDrink: «Молочні дисбаланси: виробництво і переробка»
Місце та час: коворкінг "1900", вул. Богдана Хмельницького, 32, 19:00
Спікери:
Максим Фастєєв, аналітик агентства Інфагро
Світлана Жаглова, менеждер відділу закупівлі молока, компанія Данон
Андрій Брензович, заступник директора з розвитку бізнесу Чернігівського кластера ІМК
Щороку в Україні за даними Держкомстату виробляється 10,5 млн тонн молока. Проте, переробники використовують всього близько 4 млн тонн та нарікають на відсутність якісної сировини. Скільки насправді є молока в Україні? Чому наша країна виробляє більше молока, ніж в Білорусі, проте переробка майже вдвічі менша? Які перспективи української молочної продукції на зовнішніх ринках?
Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням
Додаткова інформація за телефонами: (044) 236-20-64, контактні особи Ольга Данилюк, Зоряна Гошовська.