Вам був надiсланий лист з новим паролем Дякуємо за реєстрацiю. Ваш запит буде розглянуто у найближчий час.
29 Листопада 2024

Новини

12.05.2021

Ucab За 5 років Україна наростила виробництво зелені на 18%

В Україні зростають обсяги виробництва зелені, що вказує на поступове формування більш здорового харчування українцями.
В 2020 році було вирощено 20,7 тис. т зелені різних видів, що на 9% вище показника минулого року та на 18% показника п’ятирічної давнини.
Основна частина зелені вирощується в домогосподарствах населення – близько 81%, решта – фермерське або промислове виробництво. В структурі виробництва найбільша частка належить більш традиційним для української кухні видам зелені, як то: кріп (35% загального обсягу виробництва), щавель (21%) та петрушка (20%). Однак набуває поширення і менш притаманна Україні зелень, така як: рукола, шпинат, базилік тощо.
copy-copy-copy_54116325




  • БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА
  • Agroresurs
  • AMAKO
  • Лімагрейн
  • Zeppelin
  • Amazone
  • LNZ Group
  •  Agricom Group
  • horsch
  • uahk
  • Сygnet
  • Syngenta
  • Agco
  • Agroregion
  • Eridon
  • MHP
  • Maschionet
  • Maisadour
  • Козятинський м’ясокомбінат
  • DuPont Pioneer
  • Вінницька аграрно-промислова група
  • Agroscop
  • Agrimatco
  • NCH Advisors
  • Continental farmers Group
  • credit agricole
  • claas
  • john deer
Вітаємо! Ви підписались на новини порталу Ukab