Новини
26.02.2016
Виробництво мороженої яловичини зросло в понад 2 рази
За даними Держстату промислове виробництво замороженого м’яса ВРХ у січні склало 0,8 тис. т, що в понад два рази більше за аналогічні показники 2015 року. Випуск замороженої курятини зріс на 86% до 19,8 тис. т.
Така тенденція свідчить про формування запасів м’ясопереробними підприємствами в очікуванні пожвавлення попиту. В той же час, обсяг виробництва свіжого та охолодженого м’яса скоротився: яловичини – на 18%, а м’яса птиці на 5%. Виробництво свіжого та охолодженого м’яса свинини у січні знизилося лише на 1,5% до 17,4 тис. т, а замороженого – на 26%, таким чином у січні переробні підприємства не робили значних запасів даного виду м’яса, очікуючи на подальше зниження цін.