Новини
13.02.2009
Знижуються ціни на м'ясо птиці та макаронні вироби. Львів.
Ціновий моніторинг
Ситуація на ринку хліба. Станом на 12.02.09 наступні середні роздрібні ціни на хліб по області з борошна вищого ґатунку – 3,52грн/кг; з борошна першого ґатунку –3,00грн/кг; з суміші борошна другого ґатунку та житнього –3,02грн/кг.
На продовольчих ринках за період з 6 по 12 лютого 2009р. зафіксовано підвищення середніх цін на м’ясо яловичини – на 1%, м’ясо свинини – на 1%, сало - на 1%. Зниження середніх цін зафіксовано на м'ясо птиці - 3,3%, яйця - на 3%, макаронні вироби - на 1,5%, капусту - на 7,6%, моркву - на 4,8%, буряк - на 2,6%.
Станом на 12.02.09 середній рівень цін наступний:
- яловичина – 35,50 грн/кг,
- свинина – 36,75 грн/кг,
- сало -20,70 грн/кг,
- птиця –16,05 грн/кг,
- цукор-пісок –4,03грн/кг,
- крупа гречана – 4,20грн/кг.
На підприємствах торгівлі за період з 6 по 12 лютого 2009р. зафіксовано зниження середніх цін на крупу гречану - на 0,5% та олію - на 0,5%.