Вам був надiсланий лист з новим паролем Дякуємо за реєстрацiю. Ваш запит буде розглянуто у найближчий час.
08 Серпня 2024

Новини

25.03.2013

Японці придивляються до української сої

 У світі, переповненому ГМО-продукцією, японські харчовики в пошуках поставок природної продукції звернули увагу на українську сою. Замовлено невелику партію «для апробації».

«Обсяг пробної партії невеликий - лише декілька сотень тонн, однак у випадку успішної поставки японські імпортери мають намір надалі нарощувати свої закупівлі», - підкреслюють у мінагропрод. Водночас, як зазначають експерти, частка ГМ-сої в Україні значна.

За різними оцінками експертів вона становить 60-80%. 20-40%, що залишилися не ГМ-сировині, дають конкурентну перевагу українській сої на зовнішніх ринках.

За даними профільного міністерства, у лютому переробка сої досягла історичного максимуму - українські підприємства переробили 50 тис. т соєвих бобів, з яких було вироблено 8 тис. т олії і 38 тис. т шроту/макухи.




  • БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА
  • Agroresurs
  • AMAKO
  • Лімагрейн
  • Zeppelin
  • Amazone
  • LNZ Group
  •  Agricom Group
  • horsch
  • uahk
  • Сygnet
  • Syngenta
  • Agco
  • Agroregion
  • Eridon
  • MHP
  • Maschionet
  • Maisadour
  • Козятинський м’ясокомбінат
  • DuPont Pioneer
  • Вінницька аграрно-промислова група
  • Agroscop
  • Agrimatco
  • NCH Advisors
  • Continental farmers Group
  • credit agricole
  • claas
  • john deer
Вітаємо! Ви підписались на новини порталу Ukab