Новини
23.01.2009
Більше 50% хліба в Луганської області виробляється підпільно
В Луганської області, за оцінками "Укрхлібпрому" і Всеукраїнській асоціації пекарів, більше 50% хлібобулочних виробів виробляється підприємствами і приватними підприємцями без відповідних умов і реєстрації. Про це заявив голова правління ВАТ "Коровай" Володимир Лимарь.
За його словами, "Коровай" (не дивлячись на те, що є найбільшим виробником хлібобулочних виробів в області) працює в дуже серйозній конкурентній обстановці. "Тому що, виробників хліба дуже багато.Багато хто з них працює на межі законності, якщо не сказати, що за її межами", - додав Володимир Лимарь, слова якого наводить "Луганськ-proua".
http://biz.liga.net/