Новини
29.01.2013
АНОНС. Круглий стіл на тему: «Село майбутнього: шляхи реформування молочного тваринництва в Україні»
У п'ятницю, 01 лютого 2013 р., о 14:00 в інформаційному агентстві «Укрінформ» за адресою (вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. "Театральна") відбудеться круглий стіл на тему: “Село майбутнього: шляхи реформування молочного тваринництва в Україні”.
Мета заходу – привернути увагу експертного середовища,представників зацікавлених центральних органів виконавчої влади та громадськості до ситуації щодо молочного тваринництва в Україні, поділитись інформацією щодо напрацювань Держінвестпроекту та Харківської облдержадміністрації стосовно розвитку національного проекту «Відроджене скотарство», включаючи реалізацію у Харківській області пілотного проекту “Село майбутнього”.
Учасники заходу: представники центральних і місцевих органів влади, українського і закордонного аграрного бізнесу, експерти у аграрній сфері, представники засобів масової інформації.
Очікуються: Юрій Гусєв, директор департаменту національних проектів Держінвестпроекту; Олена Кулик, керівник управління сільським господарством Харківської ОДА; Андрій Гетя, директор департаменту тваринництва Міністерства аграрної політики та продовольства; Вадим Чагаровський, голова Ради директорів Спілки молочних підприємств України, директор Білоцерківського молочного комбінату; Джон Шморгун, президент аграрної компанії Harmelia; Єлизавета Святківська, експерт аграрних ринків Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу»; Василь Білозерських, керівник відділу по підтримці сільського господарства ПАТ «КредіАгріколь Банк» (CreditAgricole); Вадим Бодаєв, директор компанії SigmaBleyzer; Оран Карів (Ізраіль)– представник компанії DodburgHoldings LTD, засновника компанii U.N.A.T.; представник ізраільського посольства.
Для акредитації просимо журналістів центральних та регіональних ЗМІ повідомити прес-службу Держінвестпроекту:
• електронною поштою: [email protected]
• SMS : (067) 234-88-93
Вхід на подію за редакційними посвідченнями.
Після заходу – неформальне спілкування ЗМІ та експертів під час фуршету